Kristiansand forliksråd, Forliksrådet i Kristiansand

Postadresse: Kristiansand forliksråd, v/ Namsfogden i Kristiansand, Postboks 514 Lundsiden, 4605 KRISTIANSAND

Besøksadresse: Kristiansand forliksråd, v/ Namsfogden i Kristiansand, Vestre Strandgate 55, 4612 KRISTIANSAND
 
Telefon: 38 13 63 80

E-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (generelle henvendelser)

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (benyttes ved henvendelser vedrørende pågående sak med saksnummer)

Namsfogden i Kristiansand fungerer som sekreteriat for forliksrådet, og har felles kontoradresse og postmottak, som det går frem ovenfor, og som dekker kommunene Arendal, Birkenes, Bygland, Bykle, Evje og Hornnes, Farsund, Flekkefjord, Froland, Gjerstad, Grimstad, Hægebostad, Iveland, Kristiansand, Kvinesdal, Lillesand, Lindesnes, Lyngdal, Risør, Tvedestrand, Valle, Vegårshei, Vennesla, Åmli og Åseral.


Vær oppmerksom på at møte i forliksrådet kan foregå på annen adresse enn på besøksadressen. Møteadresse Skal alltid fremgå på møteinkallingen. Dersom du skal sende viktig post til forliksrådet bør du alltid kontakte forliksrådet på forhånd for å få bekreftet at adressen er riktig.

 

Hvem sitter som medlemmer i Kristiansand forliksråd?

Følgende medlemmer ble valgt til Kristiansand forliksråd for perioden 1.1.2017. til 1.1.2020:

Medlemmer:  
1. Randi Haukom, H
2. Hallgeir Oftedal, AP
3. Bjørg Stray, KRF

Varamedlemmer:
1. Tove M. Kirkevik, FRP
2. Kenneth Bækken Nørve, V
3. Ellen Rudnes, Rødt   

Legg merke til at alle medlemmer er politikere og kommunestyret i Kristiansand har funnet det hensiktsmessig å poengtere hvilken partitilhørighet medlemmene har. Dette understreker det vil skriver på nettstedets førsteside i hvilken grad slike verv tildeles politikere fremfor "mannen i gaten".